top of page

       LIPOLIP een vitaal afslankprogramma voor vrouwen en mannen

Het lipolip-programma is een gezonde kuur die vooral gericht is op het verlies van de juiste vetten. 

We hebben vetweefsel nodig, het heeft veel functies en communiceert actief met andere organen zoals de darmen, de lever, het hart en de hersenen. Ze zijn een belangrijke brandstof voor ons lichaam en houden ons lichaam warm. Vetweefsel maakt ook hormonen aan en heeft invloed op processen zoals de eetlust, vruchtbaarheid en stofwisseling. 

Doorheen de jaren wordt er echter een ander soort vet opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen welke kunnen leiden tot overgewicht. 

Naast een onregelmatig leven, bewerkte voeding en weinig lichaamsbeweging kunnen gewichtsproblemen ook tal van andere oorzaken hebben waaronder een hormonale onevenwicht, stress, een traag werkende schildklier, een slecht werkende spijsvertering, een verstoorde darmflora, een overbelaste lever, voedingsintolleranties, medicijnen, emotionele blokkades, oude denkpatronen of overtuigingen etc. 

Tijdens de lipolipkuur schakelt het lichaam over op de verbranding van onze reserve vetophopingen. Je verliest hierbij geen spiermassa of onderhuids- en beschermend vetweefsel. 

 

Voor mensen die moeilijk afslanken en/of graag een duidelijke en gezonde kuur willen volgen, draagt Lipolip bij aan een oplossing. De kuur zorgt niet enkel voor een figuurcorrectie. Het bevordert je algemene gezondheid en geeft je de energie en goesting om een blijvende verandering in jouw eet-en bewegingspatroon aan te brengen. 

Het is ook een detoxkuur die je helpt om opgeslagen toxines op een gezonde manier te verwijderen. Met name de lever geniet erg van een vetvrije kuur. 

Denk goed na over de periode wanneer je aan de kuur begint. Dit is best een rustige periode zonder teveel afspraken of verplichtingen. Het is wel mogelijk om je dagelijks werk en bezigheden te blijven voortzetten. Wel vraag de kuur een engagement. 

        De voordelen van Lipolip

  . een algemene verbetering van je gezondheid

  . een blijvende verandering van je eet-en bewegingspatroon om zo een gezond gewicht te krijgen en te behouden

  . het in balans brengen van je hormonen

  . algemene bloedwaarden en bloeddruk verbeteren

  . een betere slaap

  . een stabiele bloedsuikerspiegel waardoor je drang naar zoet verdwijnt

  . een reset van je metabolisme

  . meer energie

  . een fysieke en mentale detox

         Hoe werkt deze kuur? 

De lipolip kuur is een start van jouw nieuwe gezondheidsplan en heeft tot doel jouw eet-en bewegingspatroon blijvend te veranderen. De kuur bestaat uit een 3-fasen plan en komt met een uitgebreide handleiding. 

 

Tijdens de eerste fase die 26 tot 39 dagen duurt, draait het voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten. Je wordt ondersteund door ampules die de vetverbranding helpen versnellen samen met een vitaminesupplement. 

Tijdens deze fase ligt de focus op een vet- en koolhydraatarme voeding met gezonde en lekkere recepten.  

 

Fase 2 of de stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld zodat je gewicht zich stabiliseert.  Ook tijdens deze fase neemt het gewicht vaak nog af. 

 

Fase 3 of de balansfase bestaat uit jouw verdere gezonde eetpatroon. 

Je bent het nu gewoon om gezond en bewust te eten. Je beperkt de snelle koolhydraten uit brood, pasta, rijst, granen en aardappelen en vervangt ze door meer groenten die door hun rijk aanbod aan vezels geen invloed op je bloedsuikerspiegel hebben. Ook eet je meer eiwitten en gezonde vetten.  Je maakt een haalbare balans van 80% natuurlijke voeding welke je lichaam energie geeft zoals groenten, fruit, noten, zaden, vis en vlees en 20% die je de vrijheid geeft om ook te genieten van dessert, brood, ... In deze fase ben je ook bewust van jouw mentale eetpatroon….spanningen, stress, emoties worden niet meer onbewust door voeding gecompenseerd. 

 

          Waaruit bestaat Lipolip ?

   .   een startpakket of basisdoos met 3 X 12 ampullen

   .   een supplement Lipofit met essentiële vitaminen, mineralen en kruidenextracten

   .   een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, en recepten

   .   2 pippetjes

   .   een info kaart met een overzicht van het voedingsprogramma

   .   begeleiding gedurende de kuur: een startconsult + lichaamsanalyse, een opvolgconsult + meting na 1 week en een            consult na fase 2.  

   .   Je kan ook kiezen voor een online begeleiding.  

  

 

 

bottom of page