top of page

  MENOCURE is een afslankingsprogramma dat is ontwikkeld als ondersteuning én oplossing voor de specifieke      problematiek van gewichtstoename en klachten tijdens de menopauze.

       

De razendsnelle afname van het vrouwelijk hormoon oestrogeen heeft invloed op de snelheid van je stofwisseling en de opslag van lichaamsvet. Het is heel normaal dat je in deze periode wat kilo's aankomt. Als je je er echter ongelukkig door voelt of je jouw streefgewicht wenst te behouden of terug wilt krijgen is het noodzakelijk je leefstijl een eetgewoonten blijvend te veranderen. Het Menocure-programma helpt je hierbij waardoor je zelfbeeld en zelfvertrouwen zal versterkt worden.

Door de kuur 1 of 2x per jaar te doen kan je een aanvaardbaar en gezond gewicht behouden. 

De kuur werkt volgens hetzelfde principe als lipolip, alleen zijn de ampullen en de bijkomende supplementen specifiek afgestemd op de hormonale veranderingen tijdens de menopauze.  Gedurende 24 tot maximum 36 dagen zorg je ervoor dat je je hormoonwerking optimaliseert, je je stofwisselingssysteem ondersteunt en je teveel aan vetten wegwerkt. 

Menocure is veel meer dan een dieet, het is een totaalconcept dat er niet alleen voor zorgt dat vrouwen in de overgang op een aangename manier afslanken maar hen ook helpt om weer helemaal in balans te komen waardoor ze gezond, fit en vitaal ouder kunnen worden. 

bottom of page