top of page

Voedingsadvies

Voeding zoals onze grootouders het kende betekende energie, kracht en leven. Onze voeding nu is energetisch gezien verarmt. Dit wil zeggen dat we meer groenten moeten opnemen om een zelfde hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Daarnaast worden we gebombardeerd met toxines. Onze lever, de grootste ontgifter, verzet bergen werk. Meer dan ooit is het belangrijk onze eetgewoontes onder de loep te nemen en desgevallend naast vooral biologische groenten onze voeding aan te vullen met supplementen en kruiden. 

Te veel klachten komen voort uit een onevenwichtig eetpatroon. Door bewust te zijn en aandacht te geven aan onze voeding, kunnen we gezondheidsklachten voorkomen of ze een positieve stimulans geven. Voeding als medicijn heeft hier een bijzonder sterke betekenis. 

Voeding die jou niet voedt of energie geeft zorgen voor een disbalans in het lichaam die niet enkel fysieke klachten kan geven maar ook emotionele blokkades.

Soms is het aangewezen om je huidige voedingspatroon om te gooien met een duidelijk programma om weer op en top gezond te worden.

We kijken samen naar het huidige voedingspatroon en de klachten die u heeft.  

Wanneer de focus vooral op vetverlies ligt, is de LipoLip-kuur of de MenuCure een ideale manier om te starten met nieuwe leefgewoontes.  

Onder normale omstandigheden kan je met gezonde volwaardige voeding een gezond gewicht bekomen of behouden. Maar te vaak geraken mensen gedemotiveerd omdat het te lang duurt voor ze resultaten zien en/of ze er niet in slagen om af te slanken. Er wordt van het ene naar het andere dieet gegaan met bijhorende frustraties. 

Lipolip en Menocure is een heel ander verhaal. Beide programma's zijn ontwikkeld door Leen Steyaert. 

bottom of page